Unik möjlighet för djurintresserad apotekare! (Detta uppdrag är avslutat)

Just nu arbetar vi med att hitta farmaceuter till Veterinärens Apotek (VetAp), för en annorlunda och unik möjlighet, där du får stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag!

I den här rollen har du ett nära samarbete med aktörer inom djursjukvård och Du kommer på ett självständigt sätt att driva projekt och ansvara för utveckling och drift av VetAps apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Sjukhuset är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus och hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor.

I arbetsuppgifterna ingår att;

  • ansvara för drift och utveckling av apoteket.
  • driva projekt med syfte att knyta nya kunder till apoteket.
  • försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till djursjukhus, veterinärkliniker och lantbrukare i närområdet.
  • ansvara för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner.

Vem är du?
Vi söker Dig som är nyfiken, driftig, entreprenöriell, och uppskattar att arbeta under stort eget ansvar. Du bör ha ett stort djurintresse och en stark vilja att driva affären framåt. Vi ser det som självklart att Du är bekväm i kundmötet och kan driva projekt på egen hand.

Vi vill att Du är legitimerad apotekare med erfarenhet av rekvisitioner. Du kan också vara receptarie med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och med vana att driva egna projekt.

Låter det här intressant?
Ta kontakt med ansvarig rekryterare, Sara Tomicic, på telefonnummer 0709-731747, eller sänd in Din ansökan med CV och kort brev, via extern ansökningssida (följ denna länk).

Vi ser fram emot Din ansökan!

VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU.