Välkommen Anna!

Anna Kyhlberg.

Denna vecka har vi den stora glädjen att få välkomna Anna Kyhlberg till Scientific Solutions! Anna kommer att arbeta inom både QA och RA, för läkemedel såväl som medicinteknik, och blir ett välkommet tillskott till vårt redan starka team av konsulter. Så kul att du börjar hos oss!


Hur ser din yrkesbakgrund ut?
Jag är legitimerad apotekare sedan 2003 och har ytterligare en magisterexamen i riskanalys samt studier inom nutrition och miljö. Jag har arbetat större delen av mitt yrkesliv med kvalitetssäkring av läkemedel och medicinteknik samt med regulatoriska krav och dokumentation. Under åren har jag haft operativa projektledar­­uppdrag, ansvar för strategi och analys samt utföraruppdrag på marknadsbolag, tillverkande företag och apotek.

Hur kommer din roll att se ut hos oss?
Jag kommer att arbeta inom QA och RA för både läkemedel och medicinteknik.

Vad skulle du säga utmärker dig?
Jag är nyfiken och analytisk med en passion för den nytta som QA kan göra samt för folkhälsa.

Vad gör du på fritiden?
På fritiden umgås jag med familj och vänner och är ute i naturen med våra hundar och i stallet hos hästen Julius. Körsång är ett annat starkt intresse.

Vad ser du fram emot med Scientific Solutions?
Jag ser fram emot att få bli en del av detta starka och kompetenta team och att få hjälpa kunder inom QA och RA för läkemedel och medicinteknik.