Välkommen Marcela!

Marcela
Marcela Olaya Búcaro.

I januari har vi glädjen att välkomna Marcela Olaya Búcaro till Scientific Solutions! Marcela har jobbat inom läkemedelsindustrin i nästan sex år, främst med Regulatory Affairs, och snart finns hon tillgänglig för konsultuppdrag. Vill du att Marcela ska bli en del av ditt team? Kontakta Rebecka Rääf Hübinette på 073-244 21 65 eller mejla till rebecka.r.hubinette@scientificsolutions.se.


Hej Marcela! Vill du berätta lite om din bakgrund?
Jag pluggade biomedicin och sedan en master i global hälsa i Uppsala. Efter examen åkte jag på praktik i Guatemala innan jag hamnade inom läkemedelsindustrin. Först som CTA [Clinical Trial Associate] innan jag gick över till Regulatory Affairs. Jag har nu snart fem års erfarenhet av Regulatory inom ett marknadsbolag.


Hur hittade du till Scientific Solutions?
Jag har en tidigare kollega som har jobbat på Scientific Solutions och tyckte det var en bra arbetsplats. Sedan blev jag kontaktad av Rebecka [Rääf Hübinette, RA-chef på Scientific Solutions] och tyckte det verkade spännande och som ett bra nästa steg i min karriär och utveckling.


Om du fick välja tre ord för att beskriva dig själv, vilka ord skulle det bli?
Kulturintresserad, nyfiken och noggrann.


Hur firar du jul?
Julafton firar vi i Stockholm tillsammans med svärföräldrarna. Vi går alltid ut och äter julbord ihop. Mellandagarna och nyår firar min sambo och jag med min familj i Trollhättan.


Vad önskar du dig av tomten i år?
Jag ska snart flytta, så inredning till lägenheten står högt på listan!


Vad ser du fram emot med 2024?
Oj, så mycket! 2024 kommer bli ett händelserikt år. Det är nytt jobb, ny lägenhet och bröllop!


2023-12-19