Vi söker efter dig som vill jobba som rekryterare hos oss! (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet.

 

Kort om rollen som rekryterare

Scientific Solutions samlar på bra människor! Och nu söker vi dig som älskar att nätverka, som är nyfiken på människor och som drivs av att hjälpa organisationer och individer att utvecklas. I rollen som rekryterare på Scientific Solutions, kommer du att ha ett ansvar för att sälja in våra tjänster och att leverera kandidater utifrån kravprofiler som sätts upp tillsammans med våra kunder inom Life Science industrin. Du kommer även att jobba med internrekrytering till roller som tillsätts direkt av Scientific Solutions. Rollen rapporterar till bolagets VD och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga rekryterare, konsultchefer och affärsutvecklare.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar

 • att kontinuerligt utveckla och förfina ditt nätverk inom Life Science och säkerställa access till kunder och kandidater inom våra fokusområden som framförallt innefattar Regulatory- och Medical Affairs, Pharmacovigilance, Quality Assurance, Compliance och Clinical.
 • att identifiera och förstå våra kunders behov när det gäller kompetens och att tillsammans med kund sätta upp kravprofiler för olika konsultbehov och rekryteringar.
 • att arbeta med egen nykundsbearbetning och att vidareutveckla våra redan befintliga kunder.
 • att förhandla och sätta upp avtal med kund.
 • att söka efter och kontakta lämpliga kandidater till våra externa och interna rekryteringsuppdrag genom att arbeta i det egna nätverket, samt i interna och publika CV databaser.
 • att granska och utvärdera intresserade kandidater, bl.a. genom djupintervjuer och referenstagning.
 • att koordinera rekryteringsprocessen i en tät dialog med såväl kandidat som kund och säkerställa att alla parter är nöjda med återkopplingen och känner sig trygga och informerade genom hela processen.

 

Önskvärd utbildning och kompetens

 • naturvetenskaplig högskoleutbildning
 • flera års arbetslivserfarenhet inom Life Science industrin
 • förmåga att utveckla och förädla affärsmässiga relationer
 • kvalitetsmedveten, har stort driv och tar eget ansvar för arbetsuppgifterna
 • snabbtänkt, lyhörd och engagerad
 • tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller tjänsteförsäljning är mycket meriterande

 

Intresserad?

Vi är ett personligt och flexibelt bolag med entreprenörsanda. Idéerna är många och tempot ganska högt. Vi har vårt kontor centralt i Stockholm där vi samlas för att utbyta tankar, kunskap och idéer, men vi jobbar även hemifrån, på ett café eller kanske från en alptopp.
Tycker du att det här låter intressant? Ta då kontakt med oss via telefon om du har frågor, eller mejl om du vill ansöka! Vi ser fram emot att höra mer om dig!

 

Kontaktuppgifter

Telefon: 0709-731747 (Sara Gustafsson)
Email: [email protected]