Global Regulatory Affairs Manager (Detta uppdrag är avslutat.)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Just nu söker Scientific Solutions en Regulatory Affairs Manager, till ett spännande konsultuppdrag på global nivå. Vår uppdragsgivare är ett expansivt läkemedelsföretag med intressanta produkter i sin pipeline och rollen erbjuder dig ett fantastiskt tillfälle till utveckling.

Exempel på ansvarsområde och arbetsuppgifter

  • globalt regulatoriskt ansvar för centrala produkter
  • förbereda, uppdatera och skicka in dokumentation för registrering- och ändringsärenden
  • fungera som specialistkompetens inom regulatoriska frågor internt
  • agera kontaktperson gentemot myndigheter

Du som söker behöver ha akademisk examen inom farmaci/naturvetenskap och erfarenhet av globalt arbete inom Regulatory Affairs med centralt godkända produkter med inriktning mot CMC. Erfarenhet inom klinik/preklinik samt arbete mot andra marknader än EU är meriterande. Du är självgående, nyfiken, tar initiativ och uppskattar tvärfunktionella samarbeten med externa och interna kontaktytor. Är du samtidigt en noggrann och strukturerad person som gillar högt tempo är detta ett perfekt tillfälle för dig att kliva in i en roll som erbjuder både bredd och varierande arbetsuppgifter.

Vid intresse, ta kontakt med Anna Arnebrant (0739-95 56 25).
Din ansökan sänder du snarast till [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan!