Konsulter – QA (Detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm
Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Scientific Solutions vill förstärka sin organisation med ytterligare två medarbetare inom Quality Assurance. I rollen som QA konsult kommer du att bistå våra kunder med din expertis inom QA och vara en viktig resurs i det dagliga arbetet på våra kunders kvalitetsavdelningar. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter rörande kvalitetskontroll av produkter och transporter. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hantera ändringsärenden och reklamationer. Vidare innebär tjänsten ett nära samarbete med kollegorna internt samt kontakt med kunder och leverantörer.

Scientific Solutions erbjuder en familjär, entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö, där allas insats spelar stor roll för verksamhetens utveckling. Det är högt i tak och alla medarbetare förväntas ta sitt ansvar och bidra med just sin expertis. Då organisationen är liten finns det stora möjligheter att påverka innehållet i rollen och vid intresse kan du bredda din kompetens även inom andra områden så som Regulatory Affairs eller Pharmacovigilance.

Vem är du?
Vi söker dig som är naturvetare och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en GDP reglerad miljö. Du är inte rädd för utmaningar, har förmågan att få saker utförda och lär dig snabbt nya uppgifter. Självklart behärskar du engelska och svenska i tal och skrift.

För att lyckas i den här rollen krävs att du är självgående, initiativtagande och att du har förmågan att samarbeta och trivs med att arbeta tvärfunktionellt. Du behöver vara prestigelös, men samtidigt våga driva dina frågor och stå upp för dina åsikter. Du tänker utanför boxen, drivs av förändring och utveckling och uppskattar när ditt bidrag syns.

Låter detta intressant?
Sänd din CV via mejl till sara@scientificsolutions.se så snart som möjligt. Vi kommer att hantera inkomna ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!