Avslutat uppdrag – Medical affairs

Just nu söker vi en person med erfarenhet och viljan att vidareutvecklas inom Regulatory Affairs och Drug Safety. Du kommer att få arbeta hos en av våra kunder, ett läkemedelsbolag i Stockholm, i en stimulerande miljö och med en mycket intressant produktportfölj.

Beskrivning av rollen
I denna roll kommer du att ha ansvar för handläggning av variationer, nya indikationer och övrig myndighetskontakt gällande företagets produkter. Dessutom kommer du att ha ansvar för frågeställningar inom QA och pharmacovigilance och arbeta med medicinsk information. Du kommer också att kontinuerligt arbeta med förbättringar, strategier och visioner på den medicinska avdelningen.

För att lyckas med dina uppgifter, krävs att du har hög integritet, ett flexibelt arbetssätt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du bör dessutom ha förmågan att lätt ta till dig ny information och presentera detta på ett tydligt sätt för övriga medarbetare.

Vi söker Dig som
– har flerårig erfarenhet av arbetsuppgifter inom Regulatory Affairs och något av områdena pharmacovigilance, quality assurance eller medical information.
– har en högskole/universitetsexamen i det naturvetenskapliga området.
– har en positiv attityd och stor servicekänsla
– är noggrann, självgående, nyfiken och samarbetsvillig.
– har mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på engelska och svenska.

Låter detta intressant? Stämmer du in på ovanstående beskrivning?
Ansök i så fall snarast med CV och kort personligt brev till [email protected] .
Frågor besvaras av Sara Tomicic på telefonnummer 0709-731747.
Välkommen med din ansökan!