Regulatory Affairs inom Medical Device (Detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Scientific Solutions behöver på grund av ökad efterfrågan, utöka sin konsultstyrka och söker nu efter en naturvetare med erfarenhet av Regulatory Affairs och som arbetat med produkter inom områdena medical device, kosmetika och kosttillskott. Att arbeta som konsult hos Scientific Solutions är tryggt, roligt och lärorikt och du har stort inflytande över din egen personliga och professionella utveckling. Vi har vårt kontor centralt placerat i Stockholm och våra uppdragsgivare finns i närområdet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att;

• Fungera som specialistkompetens för regulatoriska frågor från marknad och övriga avdelningar
• Göra inskick och hantera nyregistreringsprocesser i nationella proceduren, MRP/DCP och CP
• Handlägga variationer och nya indikationer
• Upprätthålla en kvalitativ kommunikation med de nordiska hälsomyndigheterna
• Produktunderhåll av produkter inom olika regelverk, så som medicinteknik, kosmetika och kosttillskott
• Kommunicera med och supportera EMEA funktioner gällande den nordiska lagstiftningen för produkter inom medicinteknik, läkemedel, kosmetika och kosttillskott
• Ansvara för produktinformation och för att godkänna artwork
• Utveckla och implementera regulatoriska strategier i olika typer av projekt
• Hålla sig uppdaterad kring det regulatoriska regelverket och riktlinjer och säkerställa att företaget arbetar I linje med detta.

Kvalifikationer
Vi vill att du har minst 4 års erfarenhet från arbete inom Regulatory Affairs och att du arbetat med produkter inom medical device och/eller kosmetika och kosttillskott. Du är självgående, initiativtagande och prestigelös och du trivs med att ha många kontaktytor. Du behärskar engelska och svenska och kommunicerar obehindrat i både tal och skrift. Självklart har du en positiv attityd och servicekänsla, är noggrann utan att överarbeta, och uppskattar nya utmaningar.

Låter detta intressant?
Sänd din ansökan via mejl till [email protected]
Vi behandlar inkommande ansökningar löpande, så det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast.
För mer information, ta kontakt med Sara på telefonnummer 0709-731747.