Regulatory Affairs Specialist – Medical Device (Detta uppdrag är avslutat)

Till en av våra medicintekniska kunder i Göteborg söker vi nu en Regulatory Affairs Specialist för ett spännande konsultuppdrag. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en motsvarande roll och som nu söker en ny utmaning i rollen som konsult.

I rollen som Regulatory Affairs Specialist kommer du stärka upp arbetet inom vår kunds regulatoriska grupp. I ditt arbete ingår bland annat sammanställning av produktinformation, hantering av globala registreringsärenden med tillhörande myndighetskontakt samt övervakning av regulatoriska regelverk för medicintekniska produkter. Du kommer bland annat arbeta mot den amerikanska, europeiska, japanska och brasilianska marknaden varför erfarenhet från motsvarande regulatoriska regelverk är starkt meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du har några års erfarenhet av regulatoriskt arbete inom medicinteknisk industri samt är noggrann, strukturerad och självgående. Du ser ansvarstagande som en självklarhet, värdesätter kommunikation och samarbete samt har ett genuint intresse av att arbeta regulatoriskt. Du har också utmärkta kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start hösten 2013. Tjänsten är förlagd i Göteborg.

Intresserad? Ta kontakt med Henrik Alexandersson på 0733-101721 för mer information. Ansöker gör du genom att skicka CV och kort personligt brev till [email protected]