Välkommen Berfin!

Vi är så glada över att få hälsa Berfin Sandalci välkommen till oss på Scientific Solutions! Berfin har en bakgrund inom Quality Assurance och Regulatory Affairs och kommer säkerligen få händerna fulla i höst. 😊


bild linkedin
Berfin Sandalci

Hej Berfin! Vill du berätta lite om vad du har gjort tidigare? 
Jag är apotekare i grunden, från Uppsala universitet. Har tidigare arbetat med tillverkning och GMP-frisläppning av sterila samt icke-sterila extemporeläkemedel och granskning av batchprotokoll från APL samt har jobbat på internetapotek och dosapotek. Nu senast kommer jag från ett konsultföretag där jag haft uppdrag inom både QA och RA på stora såväl som små läkemedelsbolag. 

Vad har du för dig när du inte jobbar? 
Umgås med vänner, promenerar samt tränar på gym. Sedan gillar jag även att fotografera. 

Hur hittade du till Scientific Solutions? 
Jag fick höra om Scientific Solutions på ett av mina uppdrag där de hade konsulter från Scientific Solutions. Jag tyckte det verkade vara ett trevligt konsultföretag som är lite mindre och med en bra gemenskap där man har möjlighet att utvecklas inom olika områden. Sedan blev jag kontaktad av Scientific Solutions och fick ett väldigt bra intryck.
 
Vad skulle du säga utmärker just dig?  
Som person är jag lösningsorienterad och positiv och gillar utmaningar och att lära mig nya saker. Jag är noggrann och har ett öga för detaljer samtidigt som jag kan se saker ur ett helhetsperspektiv. 

Vad ser du mest fram emot i höst? 
Att ta mig an nya spännande uppdrag inom QA, RA och PV och utvecklas inom dessa områden. Samt att få lära känna alla på Scientific Solutions och skaffa nya kontakter. 


2023-08-10