Välkommen Malin!

Malin Aschan Eriksson är nyexad från apotekarprogrammet i Uppsala och rykande färsk i läkemedelsbranschen och på Scientific Solutions. Det ska bli så roligt att följa hennes resa och se henne utvecklas. Varmt välkommen till oss! 

Malin 2 1
Malin Aschan Eriksson.


Hur ser din bakgrund ut?
Jag är skåning från trakterna kring Lund och har läst apotekarprogrammet på Uppsala universitet. Jag tog examen i juli i år och har efter examen arbetat på apotek. Tidigare har jag även jobbat med läkemedelsförsörjning på sjukhus.  


Vad kommer du att jobba med hos oss?
Som helt ny i branschen är jag ivrig att få prova på alla typer av arbetsuppgifter. Långsiktigt är jag extra intresserad av jobb inom RA då jag tror att denna inriktning kan passa mig bra.


Hur hittade du till hit?
En vän från apotekarprogrammet jobbar på Scientific Solutions och hon tyckte att jag skulle passa inom företaget. Jag var självklart intresserad då det framstod som en väldigt bra och spännande arbetsplats.


Vad gör du på fritiden?
Jag har ett stort intresse för mat, både att laga men framför allt att äta. Mitt intresse för kroppen och fysiologi tar sig ett visst uttryck i träning. Jag uppskattar även djur och natur och tar gärna en lång promenad med en mysig ljudbok i öronen eller plockar svamp på familjens lantställe.


Vad ser du mest fram emot med Scientific Solutions?
Den otroligt välkomnande atmosfären och möjligheterna som ges att testa sig fram för att hitta sin nisch inom Life Science-branschen. Företaget ger mig en tydlig bekräftelse på att jag har mycket att bidra med och jag är otroligt spänd på alla framtida upplevelser med Scientific Solutions som arbetsgivare.

2023-09-05