Vi blir fler – Välkommen Antonio!

 

 

 

Vår verksamhet har utvecklats ständigt sedan starten för tio år sedan och nu tar vi nästa steg genom att förstärka organisationen med Antonio Gozzo som VD. Antonio har värmt upp genom att hjälpa oss under det senaste halvåret som konsult. Under de senaste 13 åren har Antonio framgångsrikt lett och utvecklat organisationer inom djurhälsovården och kongressvärlden. Innan dess var han aktiv inom företagsfinansiering på banker i Stockholm och London.

 

”Vi på Scientific Solutions är glada att få in en ny kollega med Antonios erfarenhet som kan tillföra ny energi och hjälpa oss att realisera alla spännande idéer vi har kring hur vi skall utveckla vårt erbjudande till våra kunder” säger Sara Gustafsson som är en av grundarna och har varit VD under de senaste fem åren. ”Det kommer också att ge mig tid att fokusera mer på det jag brinner för – våra konsulter” fortsätter Sara.

 

”Scientific Solutions är ett företag med en stark värdegrund som jag delar och en stor potential till utveckling av befintliga och nya tjänster till våra kunder inom Life Sciences. Det känns mycket motiverande för mig att bli en del av ett så bra team i en branch under snabb förändring” säger Antonio.

 

Vi är Scientific Solutions. Sedan 2008 jobbar vi med bemanning och rekrytering med fokus på Regulatory Affairs, QA, PV, Medical  Affairs och Compliance. Ring oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa er.